lauantai 29. marraskuuta 2014

Joulukalenteriin valmistautumista

Ylihuomenna on joulukuu. Ja vaikka joulukalenteri on nätisti sanottuna vielä pikkaisen levällään, aion yrittää sen julkaisemista. Kaksi novellia on niin pitkiä, että ne pistän kahtia, mutta 22 uutta juttua on… No ihan vaan on. Ei valmista todellakaan, osalla on pelkkä nimilappu äsken askartelemassani kalenterihahmotelmassa. Paniikkia? Ei oikeastaan. Minulla on ”lähden yrittämään parhaani ja katsotaan mihin se riittää” –asenne. Vähän jännittää, että nyt editointiin on vain yksi päivä ja samalla pitäisi kirjoittaa niitä keskeneräisiäkin juttuja. Mutta ei pidä ajatella liikaa, kirjoittaa vain.

Vaikka pyysin teiltä ideoita tähän jo lokakuun ensimmäinen päivä, aloitin kirjoittamisen vasta päivää sen jälkeen kun Veto(voiman) viimeinen osa oli julkaistu. Että sinällään ihan kohtalainen saavutus. Voi kuinka tuottoisa olisinkaan ollut ilman Candy Crush Sagaa, Pyramidia ja Miinaharavaa. (Kyllä Miinaharava on uskomattoman kiehtova peli, kun vaihtoehtona on kirjoittaminen)…

Pieni varoituksen sana paikallaan: luvassa ei todellakaan ole pelkkää suloista teiniromantiikkaa. Ei. Todellakaan. Saatte pehmeän laskun, sillä ensimmäinen ja toinen luukku on sitä tuttua minua, mutta sen jälkeen lähtee kirjoitukseni ihan uusille urille. Olen kyllä tykännyt näiden kirjoittamisesta. Tiedä sitten miten koette niiden lukemisen. Niin ja aiheet eivät ole mitenkään jouluisia tai edes ihanan joulunalusajan teemaan sopivia. Sori. (Paula Vesalan versio <3)

Voihan se olla, että huomenna tulen järkiini ja perun koko jutun. Tekniikkamurheet voivat muuten muuttua ihan todellisiksi, sillä läppärini on viime aikoina ollut kovin haluton käynnistymään. Tai käynnistyy se toistaiseksi niin, että ensin irrottaa akun. Sen lisäksi tämä puhaltelee huolestuttavasti ja on kohta neljän vanha. Toivotaan, että kone tilttaa vasta alennusmyyntien alettua, jos on tiltatakseen.

Mutta joo, palataan maanantaina asiaan. Ehkä. Älkääkä ainakaan odottako liikoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti