sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Tuhkimo Titanicin kannella

Otsikko viittaa samannimiseen Leevi and the Leavingsin kappaleeseen. Tiivistää tunnelmani aika osuvasti. Eli ylihuomenna on joulukuu. Ylihuomenna. Joulukalenterin pitäisi alkaa ja kyllä se alkaakin, jatkon kanssa ollaan sitten jännän äärellä. Mutta minä yritän.

Viime vuonna joku ihana lukija joutui joka ilta valvomaan yli puolenyön, että sai lukea uuden luukun heti tuoreeltaan. Tänä vuonna tuota tuskin tulee tapahtumaan, ilmestymisaika on ennemmin siinä ennen puoltayötä kuin jälkeen... Jos siis jotain ilmestyy.

Olen edelleen niin töhö, että mitään ei voi hoitaa ajoissa. Kesällä olisi ollut hyvää aikaa kirjoittaa, mutta ei. Joulukuuhun tuntui silloin olevan ikuisuus ja nyt tilanne on vähän, no jännä. Paljastan kuinka jännä sitten jouluna, koska minähän en koskaan tunnusta kuinka syvällä nesteessä olen, vaan urhoollisesti räpiköin ja uskottelen, että kyllä se tästä. Ja ehkä se tästä ihan oikeasti.

Pienen valituksen jälkeen on minulla jotain positiivistakin. En ole ehtinyt kalenterin tilannetta stressata, koska tässä on ollut vähän isompia ja tärkeämpiä juttuja, jotka ovat vienneet huomion. Niistäkin lisää jouluna.

Ja ne tekstit, jotka ovat valmiita (niitäkin siis on!!!) ja miksei myös ne keskeneräiset, ovat, no... Jos ennen asteikon alapää on ollut sysipaskaa, niin nyt se on kohentunut pelkkään paskaan. Anteeksi kielenkäyttöni ja se, että en vieläkään osaa kehua itseäni.

Pitäkäähän peukkuja ja käykää kurkkimassa missä vaiheessa jäävuori tulee vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti