perjantai 11. joulukuuta 2015

11. luukku: Kaksin aina(kin yhden yön) kaunihimpi


K-18

Viimeinkin lukko rapisi ovessa. Katja tunsi jännityksen väristyksen vatsanpohjassa, mutta karkotti sen ja hymyili lämpimästi ovesta astuvalle miehelleen.
- Hei, hän toivotti pehmeästi.
- Oho, kuului vastaus.
Katja tiesi näyttävänsä hyvälle. Oli tummanpunainen silkkinen kotelomekko ja huikean korkeat mustat korkokengät, vaaleat hiukset pehmeillä laineilla ja huulet mekonpunaiset.
- Hyvää hääpäivää, Katja kehräsi, painautui hetkeksi Juhoa vasten ja pyyhkäisi huulillaan miehen sängen karhentamaa poskea.
- Voinko pyytää sinua siirtymään makuuhuoneeseen?
Juho katsoi häntä himoiten ja suunnitteli jo selvästi mitä tekisi kynnyksen ylitettyään. Mutta tänään Katja olisi ohjaksissa, se selviäisi Juholle aivan pian.

- Käy istumaan nojatuoliin.
Juho istui makuuhuoneen seinustalla olevalle tuolille, normaalisti sen paikka oli nurkassa, mutta tänään sieltä ei olisi paras paikka katsella mitä tapahtuisi. Juho nojasi rentona ja odottavana selkänojaan.
Katja nosti miehen kädet puisille käsinojille, otti sohvan alta Juhon kravatit ja miehen hämmentyneen katseen saattelemana sitoi ensin toisen ja sitten toisen käden kiinni.
- Minulla on sinulle pieni yllätys, Katja sanoi ja suuteli hämmästynyttä suuta.
Katja käveli lantio keinuen makuuhuoneen ovelle ja sanoi:
- Voit tulla.
Jännittyneenä hän seurasi Juhon ilmettä, kun makuuhuoneeseen käveli toinen nainen. Katja tarttui naista kädestä ja käveli hänen kanssaan Juhon eteen.
- Hän on mieheni Juho, ja tässä on Netta, Katja esitteli kaksikon toisilleen. Juho katsoi häkeltyneenä naisesta toiseen, eikä selvästikään keksinyt mitään sanottavaa, joten Katja jatkoi puhumista:
- Tapasimme Netan kanssa salilla. Minulla on fantasia, sinulla on fantasia ja Netalla on fantasia, ja heti, kun näin hänet ensimmäisen kerran alasti, tiesin, että hänen kanssaan haluaisin toteuttaa tämän unelman.
Juho nielaisi kuuluvasti. Netta seisoi paikallaan ujosti hymyillen. He olivat sopineet, että Katja olisi tänään johtaja.
 - Niin, olen vain nähnyt hänet alasti, en ole koskenut, mutta olen odottanut sitä hetkeä.

Netalla on valkoinen, tiukka mekko, joka paljasti sopivasti hänen treenattua vartaloaan. Tumma tukka oli sidottu niskaan tavallisella poninhännällä. He olivat Netan kanssa meikanneet yhdessä, juoneet vähän kuohuviiniä ja malttaneet odottaa iltaa. Puhuneet pelisäännöt selväksi, ja oli käynyt ilmi, että kummallakaan ei oikeastaan ollut mitään, mitä ei saisi tehdä.

Katja siirtyi seisomaan Netan taakse, painoi leukansa olkapäälle ja katsoi härnäten Juhoa. Hän painautui lähemmäksi Nettaa ja nosti kätensä tämän vatsalle.
- Tiedätkö, että Netan tissit ovat täydelliset?
Katja kohotti käsiään ja kupersi ne Netan rinnoille. Puristi hellästi. Voi helvetti. Ne tuntuivat ihanan pehmeiltä, täyttävät Katjan kämmenet juuri sopivasti. Juho liikautti käsiään, ja Katja hymyili hänelle nuhtelevasti. Ei kultaseni, nyt sinä vain istut ja katsot.
- Toinen asia mikä kiinnitti Netassa huomiota, oli hänen lantionsa. Niin naisellinen, Katja lähes kuiskasi ja päästi vastahakoisesti irti Netan rinnoista ja liu’utti kätensä lantiolle. Siitä Katja siirsi käsiään vähän keskemmälle.
- Ja tämä täällä, käsieni alla. Sitä en ole nähnyt, mutta kohta teen siihen hyvin läheistä tuttavuutta. Ja sinä saat katsoa.
Juhon ilme oli jähmettynyt. Hän varmasti mietti voiko näin todellista unta ollakaan. Netta taas seisoi jännittyneenä paikoillaan, toivottavasti hän ei ole alkanut katua. Katja aikoi kuitenkin panna parastaan, että Netta viihtyisi heidän vieraanaan.

Katja siirtyi Netan eteen, katsoi hämmentynyttä nuorta naista suoraan silmiin.
- Onko kaikki hyvin?
Netta vain nyökkäsi.
- Älä huoli, minuakin jännittää, Katja kuiskasi rauhoittavasti ja sai Netan hymyilemään.
Totta se olikin. Katja katsoi Netan huulia ja odotti hetken perhosten rauhoittuvan vatsassa. Niin ei käynyt, joten Katja päätti hetken tulleen ja nojasi hitaasti eteenpäin. Suudelma alkoi varovasti hapuillen. Katja ei ollut aikoihin suudellut ketään muuta kuin Juhoa, eikä ikinä naista, joten huulten ja ihon pehmeys yllättivät. Katja sulki silmänsä ja antoi uusien tuntemuksin liukua läpi koko vartalon. Hän nosti kätensä Netan alaselälle ja veti naista vähän lähemmäksi itseään. Rinnat painuivat toisiaan vasten, ja Katjan halu alkoi todella herätä.

Netta rohkaistui hyväilemään Katjan selkää ja niskaa. Kielet koskettivat varovasti toisiaan, ja Katja voihkaisi malttamattomana. Hän irtautui suudelmasta ja näki Netan silmistä saman himon, mikä kyti hänenkin sisällään.

Katja pyysi Nettaa kääntymään ympäri. Hän totteli heti, ja Katja pääsi aukaisemaan vetoketjun. Sen alta paljastui kauniisti päivettynyt, tasainen iho. Katja liu’utti mekon olkaimet alas ja joutui hetken suostuttelemaan kangasta, että sai sen alas Netan lantiolta. Hän muisti Juhon ja väisti syrjään, tarjosi miehelleen vapaan näkyvyyden Netan selkään, pyöreisiin pakaroihin, niiden väliin katoaviin valkoisiin pitsistringeihin ja paljaisiin ja pitkiin sääriin.
- Käänny jälleen ympäri, Katja käski ääni käheänä.
Netta kääntyi, mutta ei kehdannut katsoa Juhoa suoraan silmiin. Naisen ujous oli Katjasta hellyttävää. 

Hän siirtyi jälleen Netan taakse ja aukaisi tämän valkoiset ja olkaimettomat rintaliivit. Katja seurasi hymyillen, kuinka Juhon silmät värähtivät yllätyksestä, kun hän pudotti liivit lattialle.
- Minähän sanoin, että nämä ovat täydelliset, hän kuiskasi ja tarttui takaapäin Netan rintoihin. Ne olivat yhtä kiinteät kuin miltä näyttivät, sopivat juuri hänen käsiinsä. Nännit olivat jo kovettuneet, iho lämmin ja innostuneena Katja hyväili pehmeästi ja välillä puristeli kovemmin Netan kiinteitä tissejä. Nainen huokaisi ja nojasi vähän häntä vasten.

Seuraavaksi Katja halusi tarkistaa oliko tähänastinen tehonnut Nettaan yhtä hyvin kuin häneen. Hän laski toisen kätensä vatsan kautta pikkuhousujen peittämälle hävylle. Eikä hänen tarvinnut edes kokeilla housujen alta, kangas oli jo kostea, Katja pani tyytyväisenä merkille. Hän ei siis ollut ainoa.

- Mene sängylle makaamaan, hän käski Nettaa.
Nainen totteli ja asettautui keskelle sänkyä katse liimattuna Katjaan.

Katja kurotti kyljestä oman mekkonsa vetoketjun auki ja pudotti vaatteen jalkoihinsa. Sekä Juho että Netta näkivät vain hänet, kurvikkaan vartalon ja mustat satiinialusvaatteet. Itsevarmasti Katja nousi sängylle ja asettautui puolittain Netan päälle. Muisti huomioida, että Juho näkisi mahdollisimman hyvin sen mitä sängyllä kohta tapahtuisi.
- Päästä mut irti, Juho pyysi.
Katja katsoi nuhtelevasti miestään, huomasi sepaluksen kohouman ja arvasi, että hänellä oli todella tukalat oltavat.
- Ei vielä, hän pudisti päätään ja kiinnitti sitten huomionsa Nettaan.
Suuteli raollaan olevia huulia ja hyväili hitaasti oikeaa rintaa. Katja siirtyi suutelemaan kaulaa, näykkäsi varovasti herkkää ihoa, ja sai Netan kohottamana lantiotaan häntä vasten.

Katja hieroi peukalollaan nänniä ennen kuin maistoi sitä varovasti. Netan hengityksen kiihtyminen ohjasi häntä eteenpäin ja hän imaisi nipukan kunnolla suuhunsa. Katja oli tosiaan katsonut näitä rintoja, ensin kateellisena ja sitten, kun oli antanut itselleen luvan, himoiten. Ja nyt hän sai koskea niihin, eikä hän todellakaan jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Hänen kiimansa vain kasvoi, kun hän kosketteli, puristeli, suuteli, imi ja näykki Netan rintoja.

- Koske mua, Netta huohotti, kun Katja oli estänyt häntä hyväilemästä itseään. Netta näytti lähes kärsivältä ja eihän vieraita saanut kiusata loputtomiin. Katja siirtyi alaspäin, tarttui Netan stringeihin kiinni ja nykäisi ne pois Netan avustuksella.

Katja jäi polviseisontaan Netan jalkojen väliin ja ihan vain katsoi. Netta oli ajellut kaikki häpykarvansa pois, siinä missä Katjalla oli siistitty kolmio. Netan pillu oli sievä, hän totesi ihaillen. Pieni, kiiltävä ja huulet kutsuvasti avoinna.

Katja katsoi Juhoa, joka oli kivettynä paikoilleen. Katja oli erottavinaan hikihelmiä miehen ohimolta. Juho katsoi häntä suoraan, vatsanpohjassa nytkähti, tästä kiusoittelusta häntä rangaistaisiin myöhemmin samalla mitalla.

Hän kiinnitti huomionsa takaisin Nettaan, joka katseli häntä puolittain suljettujen luomien takaa. Varovasti hän silitti kummun sileää ihoa ja yhtä hitaasti seurasi etusormellaan häpyhuulia, sitten varoittamatta antoi sormiensa vajota vakoon. Kovin liukkaaseen ja lämpimään. Netta huokaisi. Voihkaisi, kun Katja hipaisi ensimmäisen kerran klitorista. Hän kävi jo nyt siis näin herkillä, Katja ajatteli. Netta oli tunnustanut, että ei ollut ikinä saanut yhdynnässä orgasmia, suuseksissä sen sijaan helposti. Ja sitä Katja halusikin kokeilla. Hän kumartui Netan puoleen ja alkoi tutkia tämän herkimpiä paikkoja suulla ja kielellään. Katja oli etukäteen vähän pelännyt makua, mutta ainakin Netta maistui ainoastaan kiihottavalle. Hänenkin alapäätään pakotti ja Nettaa nuollessaan Katja alkoi hyväillä myös itseään. Ei loppuun asti, mutta vähän helpottamaan kosketuksen tarvetta. Ja kosketuksen tarve vain kasvoi, kun Netan huippu alkoi lähestyä. Oli saatanan kiihottavaa seurata kuinka hän sai Netan voihkimaan, hieromaan rintojaan tai painamaan Katjan päätä tiukemmin pilluaan vasten. Eikä hän pistänyt sitä pahakseen, oli upeaa nähdä kuinka Netta oli unohtanut ujoutensa ja antoi vain mennä. Loppuun asti.

Tyytyväisenä Katja nousi takaisin Netan päälle ja suuteli häntä, antoi Netan maistaa oman makunsa.
- Joko jaksat jatkaa? hän kysyi ja Netta nyökkäsi raukeana.

Tätä Katja oli odottanut eniten koko illasta. Hän kurotti yöpöydän laatikolle ja seurasi Juhon ilmeen muuttumista kiihottuneesta tuskaisen kiimaiseen. Katjalla oli kädessään musta strap-on ja liukuvoide. Hän oli tilannut seksilelun yhdessä Netan kanssa, kun he olivat pari viikkoa sitten suunnitelleet tätä iltaa. Ja viimeinkin hän pääsi käyttämään sitä.

Katja kohottautui pystyyn ja sitoi sauvan kiinni itseensä. Musta dildo näytti valtavalta, jopa uhkaavalta, sen sojottaessa hänen lantioltaan suoraan Nettaa päin. Katja levitti liukuvoidetta sauvan koko pituudelle. Siirtyi lähemmäksi odottavaa Nettaa ja alkoi asetella tekokyrpää oikealle kohdalle. Lumoutuneena Katja seurasi kuinka musta sauva alkoi upota hitaasti naiseen. Kuinka se levitti kärjellään pienen pillun aivan auki ja kuinka iho venyi sauvan ympärille.

Katjalta kesti hetken oppi hallitsemaan lantiotaan, mutta joka työnnöllä hän sai paremmin kiinni ideasta. Netta pyysi häntä lähemmäksi, Katja totteli ja Netta sai kiedottua jalkansa hänen ympärilleen. Pian Katja liikutti lantiotaan kuin miehet ja Netta huohotti hänen allaan. Tunne oli huumaava. Hänellä oli valta. Hänellä oli munaa. Katja alkoi kuitenkin väsyä tottumattomana liikkeeseen ja hän myös halusi katsella Nettaa kunnolla.
- Vaihdetaan, tuu sä päälle, hän kuiskasi Netalle.

Katja kääntyi selälleen, tuki dildoa, kun Netta asetti itsensä sen päälle ja alkoi laskeutua hitaasti alaspäin silmät kiinni nauttien. Netta oli upea, Katja totesi jälleen kerran. Kuinka tämä ratsasti hänen päällään, nousten ja laskien omaan tahtiinsa, rinnat liikkuivat liikkeen mukana, hänen silmänsä olivat kiinni ja suu oli raollaan. Katja halusi maksimoida Netan nautinnon ja alkoi hieroa tämän klitorista. Häkeltynyt Netta katsoi häntä, piti silmänsä edelleen Katjan silmissä ja alkoi kiihdyttää tahtiaan. Hän oli lähellä, todella lähellä ja sitten Netta jähmettyi kirahtaen. Ilme valahti autuaaksi ja Katja lopetti hyväilyn vasta kun Netta putosi hänen päälleen.

- Mä luulin, että sä et saa yhdynnässä, hän huomautti virnistellen.
- Niin luulin minäkin, Netta huohotti edelleen.
- Se oli huikean näköistä
- Se oli huikean tuntuista. Mä haluan tehdä sulle saman.
Katja todella odotti sitä.
- Joko sä haluat liittyä mukaan? Katja kysyi Juholta.
- Jos et tule nyt irrottamaan mua, mä alan repiä näitä käsinojia irti, Juho uhkasi ääni matalana.
Katja naurahti, ei epäillyt hetkeäkään miehensä sanoja, ja nousi ylös sängystä. Oli aika päästä peto irti.

 Osaatteko arvata mikä on blogini kaikkien aikojen luetuin postaus? Jep, viime vuoden joulukalenterin "Pelkoa ja himoa motellihuoneessa". Hyvä te! Siksi siis tämä.

12. luukku 

4 kommenttia:

 1. Jälleen kerran LÄÄH..! Eipä ole taitosi vuodessa minnekään hävinneet...:D

  Toivottavasti tätä uskaltautuu joku muukin kommentoimaan.
  T. Häirikkö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Vähän kyllä veikkaan, että olet ainut rohkea...

   Poista
 2. Hiljaista on.... olen näköjään lukijoistasi ainoa pervo...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ehkä muilla on vielä kädet täynnä, hmm, työtä :D (Olen kauhea ihminen, anteeksi!)

   Poista