keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

A-pu-a

Juhannus on juhlittu, päivä alkanut pidentyä ja tasan puoli vuotta jouluaattoon. Joulu mielessä aloinkin tätä kirjoittaa, tai oikeastaan tämän postauksen takana on joulukalenteri. Viime vuoden kalenteri oli minun mielestäni kiva, vaikka tulos hätäisyyden takia ei paikoin miellyttänytkään, joten tänä vuonna joulukalenteri tulee taas!

Idea edelleen sama: 24 novellia, joka päivälle uusi. Ja nyt on teidän mahdollisuutenne vaikuttaa kalenterin sisältöön. Voitte antaa novellille aiheen, genren, otsikon, ensimmäisen tai viimeisen sanan/lauseen. Ehkä virkkeen, jonka pitää esiintyä novellissa. Voitte myös linkata jonkun inspiroivan laulun, kuvan, runon tai minkä tahansa. Tai sitten ihan jotain muuta, mitä nyt ikinä keksittekin... Nyt on teidän vuoronne, minä palaan asiaan ensimmäinen joulukuuta.

22 kommenttia:

 1. Apua, mä säikähin, että jotain pahaa on pahaa on tapahtunut, esim. joku tarina poistunu:O mutta vaikka mä rakastan ällöromanttisia rakkaus hömppä tarinoita, niin tällä kertaa ois kiva jos ois tarina siitä et ne ei rakastus vaan niistä tulis parhaita kavereita. Eli tarina tosi ystävyydestä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, katsotaan mitä tästä syntyy :) (Ja mun pitäisi kyllä siirtää nämä kaikki johonkin pilvipalveluun varuilta...)

   Poista
 2. Rakastan nimenomaan kaikkea kirjoittamaasi rakkaushömppää, mutta pitäisin ideasta, jos joku ei saisikaan vasta kaikua tai joku aivan novellin lopussa myöntäisi itselleen vuosien ystävyyden jälkeen olevansa rakastunut parhaaseen ystäväänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta :) Tuo ensimmäinen kiinnostaa nyt enemmän, mutta katsotaan mitä syntyy, kun kunnolla perehdyn aiheeseen.

   Poista
 3. Kidnappaus ja kidnappaajaan rakastuminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tällaista olen joskus miettinyt... Nyt on ainakin hyvä syy jatkaa ideointia. Kiitos :)

   Poista
 4. -Jotain yliluonnollista, salaperäistä
  -Hollywood undead -Bullet
  -Viimeinen tai toisiksi viimeinen virke tai ainakin osa sitä: "Ja näin taas selvästi..."
  -Ihan perinteistä rakkaushömppää ♡
  -Kielletty rakkaus

  Tässä jotain ehdotuksia, mitä nyt tuli mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista :) Kolme ensimmäistä sopii hyvin kalenteriin (olen ihan liekeissä, että linkkasit biisin. Tuota en tunne, mutta toivoinkin, että joku laittaisi laulun) kahdesta viimeisestä en osaa kirjoittaa tarpeeksi tiiviisti :D

   Poista
 5. - Rakkaus ilman vastakaikua, vaikka lopputuloksesta ei koskaan voi tietää...
  - Ja tietenki joku paha poika joka rakastuu kilttiin naapurintyttöön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista, katsotaan mitä näistä syntyy :)

   Poista
 6. tykkään tosi paljon lääkärisarjoista, katsoin sykkeen ihan fiiliksissä ja rakastan greyn anatomiaa. olis kiva saada siis jotai tämäntyylistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, jotain pulpahti heti mieleen :) Sykettä en katsonut, vaikka moni kavereista sitä kehui, mutta Greyn anatomia <3

   Poista
 7. Minäkin toivoisin kovasti tällaista "paha poika rakastuu kilttiin tyttöön" -tyylistä tarinaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Myös minusta pahat pojat ovat täysin vastustamattomia, että eiköhän tästä jotain synny.

   Poista
 8. Musta olis jännä lukea tarina, jossa joku elää kaksoiselämää c:

  VastaaPoista
 9. Musta olis kiva lukea jotain jonkun rikollisen, tyyliin vaikka sarjamurhaajan näkökulmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää, kiitos tästä. Katsotaan mitä syntyy :)

   Poista
 10. Heips, tuli tässä mieleen tämmöinen kummallisempi idea, kun luin uudestaan tuota sun Tunne edellä tuntemattomaan-novellia ja muistin, että eikös viime joulukalenterissa ollut pätkä Samusta? No, anyway, musta olis kiva lukea jostain sun muustakin hahmosta sen "oman tarinan" timelinen ulkopuolelta, tyyliin joko ennen tai jälkeen. Muttajoo, ymmärrän että Samu oli omalla tavallaan spessu sulle ja et välttämättä muista halua tehdä, mutta lukiijana voin sanoa että olis mielettömän ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kyllä olen jo miettinyt, mutta nyt kun sitä toivottiin, voisin aiheeseen tarttua. Kiitos ehdotuksesta :)

   Poista
 11. Better on my own

  VastaaPoista