perjantai 19. joulukuuta 2014

19. luukku: Pelkoa ja himoa motellihuoneessa



Ei alle rippikouluikäisille

Survaisin turhautuneena ranskalaisen ketsuppiläjään ja sulloin perunan sitten suuhuni. Vilkaisin ympärilleni hiljaisessa ja nuhjuisessa ravintolassa ja sadattelin taas huonoa tuuriani. Olin keväällä saanut opintoni päätökseen ja samalla erosin pitkäaikaisesta poikaystävästäni. Olin kaivannut kipeästi uusia tuulia ja hetken mielijohteesta ostin lentolipun New Yorkiin tarkoituksena tehdä road trip USA:n halki. Matka oli ollut tähän asti unelmien täyttymys, mutta päästyäni Kaliforniaan punainen vuokra-Fordini oli sanonut sopimuksensa irti. Kiltti autokorjaamon setä oli selittänyt mikä autossa oli vikana, mutta ymmärsin konepellin alla tapahtuvista jutuista yhtä paljon kuin astrofysiikasta. Varaosat piti tilata jostain ja olin siis jumissa ainakin huomiseen asti tässä tuppukylässä. Kunpa auto olisi tehnyt tenän parisataa kilometriä aikaisemmin: Las Vegasissa olisin viettänyt mielelläni pari päivää pidempään. Ajatukseni keskeytyivät helvetinmoiseen jyrinään ravintolan ulkopuolelta. Pian ovi aukesi ja ensimmäisenä sisään astui komein koskaan näkemäni mies. Hänen pitkä ja lihaksikas vartalonsa oli verhottu mustaan nahkaan, kasvot olivat kuin kirveellä veistetyt, tukka nahkaakin tummempi ja katse kaikennäkevä.

Miehestä uhkuva seksikkyys lumosi minut ja olisin varmasti alkanut jo repiä vaatteita yltäni, ellen olisi vilkaissut miehen seuruetta.  Miehiä oli kymmenkunta, toinen toistaan pelottavamman näköisiä, vanhoja, arpisia tai partasuita, kaikki isoja. Seurueen asettuessa istumaan ikkunaseinän looseihin tunsin pelon väristykset, sillä näin heidän liiviensä selkämykset ja housun kauluksesta pilkistävät aseet. Pahamaineinen moottoripyöräkerho oli saapunut ravintolaan. Osa miehistä loi minuun julkeita silmäyksiä, ja tunsin valtavaa halua juosta karkuun. Nopeasti kaivoin lompakostani muutaman setelin, jätin ne tiskille ja katse tiukasti ovelle suunnattuna lähdin ulos. Tien toisella puolen sijaitsi kulahtanut motelli, josta olin saanut itselleni huoneen. Sykkeeni tasoittui vasta, kun olin turvallisesti huoneessani ja varmuusketju oli tiukasti paikoillaan.

Heitin kengät jaloistani ja istahdin vuoteelle. En ehtinyt kunnolla edes vetää henkeä, kun ovelta kuului koputus. Menin uteliaana ovelle, mutta huoneen ylellisyyksiin ei kuulunut ovisilmä. Ei kyllä mikään muukaan. Pohdin hetken oven aukaisemista, kun vaativa koputus kuului uudelleen. Avasin oven. Henkäisin järkyttyneenä sillä ovellani seisoi herra seksikäs ravintolasta.
- Hei beibi, mihin sulla niin kiire tuli? mies kysyi katsoen minua tiiviisti silmiin.
- Mitä sä haluat? kysyin hämmästyneenä.
Miehen kasvoille nousi laiska hymy ja hän kohotti kulmiaan, vihje ei jäänyt epäselväksi. Karahdin punaiseksi ja työnsin ovea kiinni. Muukalainen oli minua nopeampi ja työnsi jalkansa oven väliin. Tuijotin neuvottomana mustaa maiharia ja kiitin onneani, että varmuusketju oli yhä kiinni.
- Päästä mut sisään, mies sanoi matalalla äänellä.
- En, kivahdin vastaukseksi.
- No, väistä sitten.
Ehdin ottaa hätäisen askeleen taaksepäin, kun mies iski varmuusketjun irti. Kimpaannuin ja unohdin pelkoni.
- Nyt ulos täältä, ennen kuin mä soitan poliisit!
Mies sulki rauhallisesti oven, uhkailuni eivät näyttäneet tekevän tähän mitään vaikutusta.
- Kuulitko, mä soitan poliisit, jatkoin vihaisena.
- Poliisista ei ole sulle mitään hyötyä, tämä on minun kaupunkini. Sheriffi tekee juuri niin kuin minä käsken ja juuri nyt minä käsken häntä jättämään meidät rauhaan.
Siirryin hädissäni sängyn toiselle puolelle, halusin etäisyyttä mieheen, mutta piskuisessa huoneessa tila kävi vähiin.

- Mistä päin sä olet? Sulla on outo aksentti, mies kysyi tuijottaen minua kiinteästi.
Jumalauta, että jätkällä oli otsaa. Hän murtautui huoneeseeni, epäsi avunpyyntöni, aikoi tehdä minulle ties mitä ja nyt aloittikin kevyen small talkin. Puristin huuleni tiukasti yhteen ja etsin katseellani jotain millä voisin puolustaa itseni.
- Ota ihan rauhallisesti, en minä sinua aio vahingoittaa, hän sanoi lähes lempeästi.
- Ota rauhallisesti! Joku saatanan prätkäjengin pomo tunkeutuu huoneeseeni ja aikoo raiskata minut. Totta kai otan rauhallisesti, ääneni oli paniikista ohut ja korkea.
- Minä en ole raiskaaja.
- Rikollinen kuitenkin.
- Sitä ei käy kiistäminen, mies virnisti pikkupoikamaisesti.
Rennosti hän asteli huoneen ainoan pöydän luo. Hämmentyneenä seurasin miten hän riisui itsensä aseista, pöydällä oli pian kaksi käsiasetta, veitsi ja nyrkkirauta. Mies astui pois pöydän luota ja nosti kätensä ylös.
- Nyt mä olen aseeton.
Syöksyin pöydän luo ja tartuin vapisevin käsin pistooliin. Kohotin sen miestä kohti ja sihahdin:
- Ulos täältä.
Hymyillen hän käveli luokseni. Aseesta huolimatta. Osoitin sillä edelleen hänen rintaansa, mutta peräännyin, kunnes tunsin seinän selkääni vasten. Mies oli jo niin lähellä, että aseen piippu kosketti hänen rintaansa.
- Sinä et ole tappaja, hän kuiskasi.
Kyllä minä sen tiesin, eikä mies varmasti olisi jättänyt ladattua asetta ulottuvilleni. Otin aseen piipusta kiinni, kohotin kättäni ja yritin lyödä miestä. Hän torjui iskun helposti, ase putosi kolahtaen lattialle ja mies nosti käteni pääni yläpuolelle. Hän painautui tiukasti kiinni minuun ja kumartui suutelemaan.

Miehen kova vartalo painautuneena itseäni vasten sai vartaloni kihelmöimään. Suudelma oli kiihkeä ja vaativa ja minä typerys vastasin siihen. Mies siirtyi suutelemaan kaulaani, näykkäili sen herkkää ihoa kevyesti. Huokaisin syvään.
- Minä tiesin, että sinä haluat tätä yhtä paljon kuin minäkin, hän sanoi heti.
- En todellakaan halua, sähähdin.
- Eli tällä hetkellä sinun housusi ovat kuiva kuin aavikko? mies kysyi katse siirtyneenä takaisin silmiini.
Nyökkäsin pontevasti, vaikka tunsin valuvani valtoimenaan.
- No sitten ei varmaan haittaa, että kokeilen.
Voi luoja, miten vihasinkaan tuota seksikästä virnistystä. Hän piti toisella kädellään edelleen käsiäni pääni yläpuolella ja toinen käsi siirtyi farkkujeni vyötärölle. Taitavasti hän aukaisi napin yhdellä kädellä ja veti vetoketjun auki. Hitaasti hän siirsi kätensä stringieni vyötärönauhan alle ja alkoi liu’uttaa kättään alas. Yli paljaan ja pehmeän häpykukkulan, vielä alemmas ja miehen sormet liukuivat helposti kosteaan vakooni.
- Valehtelija, mies sanoi ääni himosta madaltuneena.
Hänen sormensa leikkivät klitoriksellani ja pelkäsin jalkojeni pettävän hetkenä minä hyvänsä. Puskin lantiotani miehen kättä vasten ja hengitykseni oli muuttunut huohotukseksi. Pettymyksekseni mies veti kätensä ulos housuistani. Silmäni laajenivat hämmästyksestä, kun mies nuoli kosteat sormensa puhtaaksi.
- Herkullista, maltan tuskin odottaa, että pääsen maistamaan lisää.
Hän suuteli minua uudelleen ja nosti kevyesti syliinsä. Varovasti hän laski minut sängylle ja asettautui ylleni. Minua kismitti sekä miehen omahyväinen virnistys että oma haluni. Miehen paino päälläni tuntui liian hyvälle ja saattaisi minut vielä kiusaukseen.
- Päästä mut, sähähdin.
- Anna jo olla, sinä haluat tätä yhtä paljon kuin minäkin, mies kuiskasi ja näykkäisi korvanlehteäni.
- En todellakaan halua, perhanan raiskaaja ja hyväksikäyttäjä, jatkoin raivoten ja tönin häntä kaummaksi.
Mies nousi päälleni hajareisin istumaan ja katsoi minua vihaisena.
- Minä olen monenlaista, mutta en todellakaan mikään raiskaaja. Jos et olisi noin helvetin puoleensavetävä, niin lähtisin menemään. Mutta älä huoli, minä en pane sua enne kuin sinä anot sitä, hän totesi kylmästi.
- Sitä päivää ei idästä tule nousemaan, tiuskaisin ja yritin kiemurrella irti miehen alta.
Hymyillen hän irrotti vyönsä ja ennen kuin ehdin kunnolla reagoida, käteni olivat sidotut yhteen ja köytetty sängyn päätyyn. En ollut koskaan ollut niin raivoissani, ärisin ja poukkoilin minkä pystyin, mutta liikkeeni eivät vaikuttaneet mitenkään tuohon koppavaan paskiaiseen.

Omahyväinen virnistys oli palannut hänen komeille kasvoilleen ja hän alkoi napittaa valkoista paitaani auki. Aloitti ylimmästä ja lähti alaspäin, suuteli alta paljastuvaa ihoa jokaisen napin jälkeen. Rintakehä, rintaliivien ylä- ja alareuna, ylävatsa, napa, alavatsa ja viimeinen suudelma aivan housujen kauluksen yläpuolelle. Jokaisen kosketuksen jälkeen minun oli yhä vaikeampi muistaa miksi vastustelin, himo alkoi voittaa pelon. Hän rullasi paidan käsilleni, työni kätensä alleni ja aukaisi ihonväristen rintaliivien hakaset. Minun pitäisi vastustella, mutta se unohtui, kun näin miehen ilmeen, kun hän näki rintani. Sinisiin silmiin syttynyt hehku oli paljon imartelevampaa kuin yksikään sana mitä hän olisi voinut sanoa. Katsetta seurasivat kädet ja viimein suu. Voihkaisin ensimmäisen kerran, kun hampaat näykkäsivät kevyesti nänniäni. Epäilykset ja pelot olivat häipyneet, halusin lisää. Paljon lisää, mutta mies ei pitänyt kiirettä. Lähes hartaasti hän upposi tutkimaan rintojani, puristeli, pyöritteli, imi, nuoli ja näykki ja jokainen kosketus sai minut entistä epätoivoisemmaksi, olisin kaivannut kosketusta paljon alempana. 

Lopulta hän nousi ylös ja heitti paidan pois päältään. Tietysti hän oli täydellisen lihaksikas, tietysti hänellä oli suuria tatuointeja ja tietysti hänellä oli vielä nännilävistyskin. Navan alta lähti ohut juova karvoitusta, joka hävisi nahkahousujen alle. Housujen, jotka alkoivat näyttää epämukavan tukalilta. Tuijotukseni sai hänet virnistämään hävyttömästi. Hän oli rasittavan tietoinen omasta täydellisyydestään. Mutta olin valmis antamaan sen anteeksi, sillä samalla hän alkoi vetää aukinaisia farkkuja pois päältäni. Nostin halukkaasti lantiotani, kun hän veti farkut ja stringit kerralla pois. Housumytty lensi johonkin nurkkaan, ja hän levitti jalkani. Jälleen hän vain katsoi. Jos suora katse ei jo saanut minua punastumaan, sen olisivat tehneet hänen kuiskaamansa sanat:
- Tiesin, että olisit täydellinen.
Vaivaantuneena käänsin katseeni pois, mutta hän puristi polvitaivettani ja käski katsoa häntä. Värähtäen annoin silmieni lukittua hänen silmiinsä, enkä irrottanut niitä kun hän laski kätensä hävylleni. Sormet liukuivat helposti pitkin pinkkiä lihaa, ja olin niin märkä, että pelkäsin kohta kastelevani päiväpeitteen ja ehkä jopa aluslakanan.

Hänen peukalonsa alkoi hiljaa kiertää klitoristani ja sormi työntyi sisääni. Inahdin, kun viimein sain tuntea janoamani kosketuksen. Mutta mies ei päästänyt minua helpolla, hän kierteli ja kiusoitteli. Turhautuneena yrtin lantioni liikkeellä saada kosketuksen juuri oikeaan kohtaan, mutta hän jatkoi väistelyä. Kirosin mielessäni ja temmoin käsiäni irti, mutta olin täysin miehen armoilla. Ja se jos mikä oli vielä kiihottavampaa.

Jos luulinkin äsken olleeni tuskissani, tilanne paheni, kun mies laski päänsä reisieni väliin. Ensin tunsin pehmeän puhalluksen, joka sai minut värisemään odotuksesta, ja sitten miehen suun ja varsinkin kielen. Ajatukset sumenivat ja pystyin vain voihkimaan, mikään ei ollut tuntunut aiemmin näin hyvältä. Pillussani ei ollut kohtaa johon hän ei olisi koskenut. Pitkiä nuolaisuja koko pituudelta, varovaisia näykkäisyjä huulille, klitoriksen kiertelyä, suoraa nuolemista ja imemistä ja välillä hänen kielensä oli sisälläni. Mies jatkoi ja jatkoi, ja ajoi minua säälimättömästi yhä korkeammalle. Jalkani alkoivat nykiä tahdottomasti ja laukesin huutaen.

Aloin palata hiljalleen takaisin tietoisuuteen, kun mies tuli ja suuteli minua. Saatoin maistaa itseni hänen huuliltaan, mutta se mikä ennen oli ällöttänyt, oli nyt vain kiihottavaa. Miehen reisi oli jalkojeni välissä, ja aloin hieroa itseäni sitä vasten. Haluni oli minulle uutta, samoin rohkeuteni. Hän antoi kätensä liukua väliimme, kuin kokeillakseen olinko jo valmis uuteen erään. Ja minä olin valmis mihin vain mitä hän haluaisi. 

Mies kierähti pois päältäni ja riisui housujaan. Katselin raukeasti hymyillen häntä. Hymyni vain leveni, kun hän oli kiemurrellut pois nahkahousuistaan. Mies todella oli täydellinen, aivan joka kohdasta. Tuijotin himoiten häntä. Tai oikeastaan vain sitä pitkää, paksua ja suonikasta kyrpää, joka seisoi valmiina seivästämään minut. Puraisin odottavasti alahuultani ja levitin jalkojani. Halusin tuon peniksen sisääni heti. Mutta mies ei edelleenkään pitänyt kiirettä. Hän kyllä asettui jalkojeni väliin, mutta hieroi vain elimellään vakoani, ei edes yrittänyt työntyä sisään. Huokasin ja yritin lantiotani liikuttamalla saada häntä etenemään.

Sitten hän työnsi yhden sormen sisääni. Vain yhden sormen, kun tarjolla oli jotain paljon parempaa.
- Mitä sinä haluat? hän viimein kysyi hymyillen.
Vasta silloin muistin keskustelumme. En ymmärtänyt miten olin joskus voinut kieltäytyä tästä. Levitin jalkojani äärimmilleen ja sanoin niin selkeällä äänellä kuin siinä vaiheessa kykenin:
- Pane minua.
Eikä muuta tarvittu. Hän alkoi hitaasti työntyä sisääni. Yritin rentouttaa jokaisen lihaksen kehossani, mutta silti se teki tiukkaa. Sentti sentiltä pilluni antoi periksi ja olin ääriäni myöten täynnä. Uskalsin jälleen hengittää, kun mies vetäytyi taaksepäin. Hänen liikkeensä olivat pieniä ja hitaita, mutta silti olin taivaassa. Ja taivaasta siirryin vielä korkeammalle, kun hän alkoi kunnolla naida minua. Muutama kovempi työntö ja laukesin toisen kerran. Mies ähkäisi, kun pilluni supisteli hänen ympärillään, mutta ei se tahtia hidastanut. Hän laskeutui päälleni, imi kaulani herkkää ihoa ja minä kiersin jalkani hänen ympärilleen. Olisin kiertänyt kätenikin, mutta olin edelleen kiinni. Iso mela souti sisälläni armottomasti, ja edellisen orgasmin tuskin laannuttua laukesin uudelleen, voihkintani oli vaihtunut suoraksi huudoksi. En yrittänyt, tai voinut, hillitä itseäni. Olin joutunut ennen kokemattomaan orgasmiaallokkoon, jossa nousin ja laskin aaltojen mukana, en tiennyt missä edellinen loppui ja seuraava alkoi. Viimein myös mies oli valmis, hän survaisi itsensä voimalla pohjaan asti ja laukesi ähkäisten. Mies laski hetkeksi koko painonsa päälleni, mutta sekin tuntui vain miellyttävältä.
- Ei vittu, hän huokaisi korvaani.
Pystyin vain virnistämään väsyneen vastauksen. Leijailin, olin täysin tyydytetty, enkä olisi pystynyt seisomaan, vaikka henkeni olisi riippunut siitä. Mies kierähti sivulleni, jätti jalkansa jalkojeni päälle ja kätensä vatsalleni.

Hengityksemme alkoivat tasaantua, käänsin päätäni sivulle, ja katsoin häntä ihaillen kuin tosielämän supermiestä.
- Päästätkö käteni irti? kuiskasin.
- Miksi?
- Haluan koskettaa sinua.
Hän kurotti aukaisemaan vyönsä ja sitten pyöräytti minut päälleen. Vaikka olin äsken varma, etten pystyisi mihinkään ennen huomista, miehen lämmin vartalo ja kiinteät lihakset sormieni alla saivat varmuuteni horjumaan. Mies ei näyttänyt siltä, että olisi lähdössä mihinkään, ja minä aloin toivoa, että puuttuvaa auton osaa ei vielä huomenna tulisi.

En tiedä osasivatko kaverini jo odottaa tätä, mutta en vaan voi tehdä novellikokokelmaa ujuttamatta seksinovellia sekaan. Kiitos ja anteeksi. Kyllä, Sons of Anarchya on tullut katsottua. Ja Reginan Naisen Unelmia - nevö foget.

4 kommenttia:

  1. Oon tässä jo jonkin aikaa miettiny miten kommentoisin tätä, paras mihin päädyin oli...LÄÄH!!

    Aivan tolkuttoman hienosti tehty seksinovelli, ei yliampuva eikä epäuskottava. Juoni eteni jouheasti ja tapahtumien kuvailu oli.... no, hitto vieköön! Yksinkertaisesti hyvää ja kiihottavaa...

    Kuvittelin jo millaisia muut tarinasi olisivat K-18 versioina, etenkin Rufus ja Helinä.... hyi olkoon! Siis enhän mä oikeesti moisia kuvitellut...:D

    T. Häirikkö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hei, eka joka uskaltautui tätä kommentoimaan! :D Ja kiitos.

      Heh, tuo MMMM:n suihkukohtaus oli jo kirjoittajalle ihan riittävän kutinaa aiheuttava, vielä enemmän olisi ollut kidutusta. Tai kateutta aiheuttavaa. Rufus <3 (Ja saa kuvitella, niin tein minäkin. Hyi minua.)

      Poista
  2. Tuo suihkukohtaus kävi mullakin mielessä...

    Ja oikesti ihmettelen kommenttien vähyyttä!!
    Ärsyttävää kirjoittajan kannalta jos kukaan ei kommentoi, jää itsekseen miettimään oliko tarina noin huono ettei kukaan vaivaudu antamaan palautetta. Mrrr....!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti kommenttien vähyys aina välillä kaivelee, koska tarinan valmiiksi saamisessa on oma hommansa ja joku palkinto siitä olisi kiva. Minä olen kuitenkin sen verta onnekas, että olen aina saanut palautetta (täällä tai Demissä. [Niin joo, Demi on sellainen tyttöjen suosima keskustelufoorumi, jos et ole kuullut :D]), palaute on ollut ihanaa ja kannustavaa, ja jos kritiikkiä on tullut, sekin on annettu aiheesta. Että ei hirveän katkera tai murheellinen voi kuitenkaan olla. Minulla on kivoja lukijoita.

      Poista